High School Partner Programme

Get a headstart

Entrepreneurship is a mindset that can be understood and practiced from a young age and applied across a range of careers. Our High School partner programme aims to instill entrepreneurial skills in students so that they can experience first-hand the challenges and excitement of venture building in a supportive setting.

open_in_new

Health Venture Lab was an unbelievable opportunity for us to be a part of. It was an absolute honour to have the opportunity to pitch at the Demoday on Monday, and I would like to thank all organizers and coaches that made this event possible. A truly unforgettable experience!

Otto Hutter

Tamási Áron High School Graduating Class Member
open_in_new

Iskolánkat elsősorban olyan intézménynek tekintjük, amely kultúrát közvetít az itt zajló oktató-nevelő munka segítségével. A kultúra számunkra egyaránt jelent ismereteket, érzelmi műveltséget, szociális érzékenységet és szolidaritást, viselkedéskultúrát, a humán, reál és informatikai ismeretek egyensúlyát. 

Eötvös József Gimnázium
open_in_new

A gödöllői Török Ignác Gimnázium modern iskola és még modernebb akar lenni. Modern: nem csak az épület, a berendezés, felszerelés, eszközök korszerűségének színvonala alapján; nem csupán a tankönyvek, a műveltségi anyag és tartalmak mennyisége és változatossága okán és nem elsősorban a módszeres nevelési-oktatási eljárások alkalmazási gazdagsága és változatossága szempontjából.

Török Ignác Gimnázium