High School Partner Program

Get a headstart

Entrepreneurship is a mindset that can be understood and practiced from a young age and applied across a range of careers. Our High School partner program aims to instill entrepreneurial skills in students so that they can experience first-hand the challenges and excitement of venture building in a supportive setting.

open_in_new

Health Venture Lab was an unbelievable opportunity for us to be a part of. It was an absolute honour to have the opportunity to pitch at the Demoday on Monday, and I would like to thank all organizers and coaches that made this event possible. A truly unforgettable experience!

Otto Hutter

Tamási Áron High School Graduating Class Member
open_in_new

Iskolánkat elsősorban olyan intézménynek tekintjük, amely kultúrát közvetít az itt zajló oktató-nevelő munka segítségével. A kultúra számunkra egyaránt jelent ismereteket, érzelmi műveltséget, szociális érzékenységet és szolidaritást, viselkedéskultúrát, a humán, reál és informatikai ismeretek egyensúlyát. 

Eötvös József Gimnázium
open_in_new

A gödöllői Török Ignác Gimnázium modern iskola és még modernebb akar lenni. Modern: nem csak az épület, a berendezés, felszerelés, eszközök korszerűségének színvonala alapján; nem csupán a tankönyvek, a műveltségi anyag és tartalmak mennyisége és változatossága okán és nem elsősorban a módszeres nevelési-oktatási eljárások alkalmazási gazdagsága és változatossága szempontjából.

Török Ignác Gimnázium

Community

Our partners

Meet our partners

Our powerful network of healthcare industry leaders, universities, organizations and alumni are our strength.

arrow_forwardread more
Our mentors

Meet our mentors

Expert led trainings are matched with tailored coaching. Develop your product concept with actionable, healthcare specific guidance from seasoned industry players.

arrow_forwardread more
Health Venture Lab team

Meet the HVL Team

A team of professional pitchers, vendors and leaders. Your new best friends for your very next adventure.

arrow_forwardread more